Even voorstellen

dé plek waar huurders en verhuurders van vakantiehuisjes en vakantiewoningen elkaar vinden.

Huur een Huisje maakt onderdeel uit van Rent-HolidayHome.com en richt zich op de huur van vakantiehuizen rechtstreeks van de eigenaar. Al vanaf de start in 2002 is het onze missie om de grootste open marktplaats in Europa te worden waar huurders en verhuurders van vakantiewoningen elkaar vinden. Met als doel: het groeiende, kwalitatief hoogwaardige huizenaanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften van potentiële huurders.

Huur een Huisje is uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vakantiehuizenportals in Europa. Op Huur een Huisje zijn meer dan 2.000 vakantiewoningen te vinden in meer dan 30 landen. Jaarlijks worden via ons systeem duizenden boekingen afgehandeld.

Doeltreffend voor huurder én verhuurder

Huur een Huisje doet er alles aan dat het zoeken naar een geschikte vakantiewoning niet alleen prettig en eenvoudig is, maar ook het gewenste resultaat oplevert. Dat wil zeggen: een vakantiewoning vinden die voldoet aan de hoge verwachtingen.

Voor de verhuurder is Huur een Huisje dé manier om in contact te komen met tienduizenden mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning. Met de verschillende abonnementen geeft Huur een Huisje verhuurders tools in handen om de verhuuropbrengsten te maximaliseren.

Ontwikkelingen in de laatste tien jaar

Sinds 2010 heeft Huur een Huisje haar positie uitgebreid naar 11 landen in Europa en 5 portal websites. Het platform is hiermee in meerdere talen beschikbaar en de boekingssoftware wordt continu aangepast aan wensen van huurders en verhuurders. Daarnaast wordt er structureel geïnvesteerd in zoek- en vindbaarheid en door de opbouw van strategische samenwerkingen neemt het huizenbestand continu verder toe.

Huur een Huisje houdt vast aan een landenconcept, zodat elke verhuurder zelf kan bepalen aan wie en wanneer de vakantiewoning wordt verhuurd. Indien gewenst kan de verhuurder zelf "over de grens gaan" om met meer potentiële huurders in contact te komen. De landen waar Huur een Huisje momenteel actief is zijn:

1.Oostenrijkwww.ferien-wohnungen-mieten.at
2.Belgiëwww.huureenhuisje.be
3.Duitslandwww.ferien-wohnungen-mieten.de
4.Spanjewww.casas-de-verano-alquiler.es
5.Frankrijkwww.vacances-maison.fr
6.Italiëwww.casadivacanza.it
7.Luxemburgwww.vacances-maison.lu
8.Nederlandwww.huureenhuisje.nl
Nederlandwww.rent-holidayhome.nl
9.Zwedenwww.hyra-semesterhus.se
10.Groot-Brittaniëwww.rent-holidayhome.co.uk
11.Zwitserlandwww.ferien-wohnungen-mieten.ch
12.Commercialwww.rent-holidayhome.com
13.EUwww.rent-holidayhome.eu
14.Networkwww.rent-holidayhome.net
15.Organisationswww.rent-holidayhome.org
16.Informativewww.rent-holidayhome.info

Zelf verhuurder van een vakantiewoning? Kijk hier voor de mogelijkheden

Voorwaarden en privacy

Download algemene voorwaarden Download privacy statement

Disclaimer

Alle informatie van vakantiewoningen is opgegeven door (particuliere) verhuurders zelf. Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van de website Huur een Huisje de uiterste zorg is nagestreefd om de informatie zo goed mogelijk weer te geven, sluiten de uitgever, redactie en medewerkers van Huur een Huisje, alsmede de met de website samenwerkende kantoren iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolkomenheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.


Huur een Huisje wil een marktplaats creëren waar verhuurders en huurders elkaar kunnen ontmoeten. Verhuurders kunnen een -betaalde- service/abonnement bij Huur een Huisje afnemen om een vakantiewoning voor verhuur aan te bieden. Huur een Huisje voorziet niet in -directe- bemiddeling tussen huurders en verhuurders en ontvangt geen (additionele) bemiddelings/verhuur fee.


Boekingen komen altijd tot stand tussen huurder en verhuurder. Na een boeking neemt de verhuurder het initiatief om tot een daadwerkelijke huurovereenkomst te komen. De verhuurder behoudt hierbij het recht om boekings- of informatieverzoeken te negeren. Voor eventuele klachten dient direct contact te worden opgenomen met de verhuurder. Advies is om gebreken te melden direct na aankomst bij de vakantiewoning. Huur een Huisje adviseert om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.


In onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn alle voorwaarden voor huurder en verhuurder na te lezen.

Huur een Huisje werkt met een Privacy Statement ter bescherming van persoonsgegevens.


Copyright 2000-, Huur Een Huisje, KvK 73545619
Auteursrecht voorbehouden. Niets uit deze website mag zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Huur Een Huisje worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd door middel van druk, fotokopie/reprografie, scanning, computersoftware, film- of videokopie en/of op welke andere wijze dan ook.

Contact

Heeft u vragen over een vakantiehuis, neem dan direct contact op met de verhuurder. Dit doet u door middel van de knop 'Contact' op de pagina van het huisje.
Op deze pagina kan u vragen stellen over de werking van deze site